OM OSS

Är du sugen på att prova någonting nytt, som en Gruyere Alpage - endast tillverkad på sommarmjölk, eller Bredsjö blå från Bergslagen? Söker du present till festen, en härlig charktallrik eller äppelmust till middagen?

-Då ska du bege dig till Uppsalas Ostbod! För här finns bara det bästa, så enkelt är det. 

Vi är ett familjeföretag som är riktiga mat- och framför allt ostfanatiker!

Vi vill inspirera och ge dig produkter av hög kvalité. Lägg till ett personligt bemötande, kunskap och stor passion för ost, charkuterier och delikatesser.

I butiksutbudet finns allt från svenska vällagrade hårdostar till get- och fårostar från Pyrenéerna. Vi brinner för allt vad det lokala sortimentet kan erbjuda och våra diskar är fyllda av noga utvalda ostar från länder som Italien, Frankrike, England, pien, Belgien och Schweiz. Charkuteridisken är fylld av exempelvis drömgod tryffelsalami, äkta parmaskinka och svenska viltprodukter.

Här kan du få tips och råd om vilka ostar som är bäst för säsongen och vi hjälper dig självklart att ta fram din personliga ostbricka. Vårt utbud mer i detalj hittas under "sortiment"!

Varmt välkommen in till oss!

Matasim och Sara med personal

Om Uppsalas Ostbod

Om ni vill komma i kontakt med oss så når ni oss lättast på 018 - 71 18 40 eller mejla oss på info@uppsalasostbod.se. Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan.

    Ditt Namn (obligatoriskt)

    Din E-post (obligatoriskt)

    Rubrik

    Ditt meddelande